Skip to main content

Volg ons blog

Blijf op de hoogte van onze reis in de online video wereld

Een blog vol tips en inspiratie

Waarom een blog? Omdat we graag onze kennis en leuke ontwikkelingen binnen ons vakgebied met jou willen delen. Op onze blogpagina lees je onder andere inspirerende verhalen over videotrends, wat we ervan vinden en wat we zoal meemaken. Je vindt hier evengoed onze gratis te downloaden whitepapers met bijvoorbeeld handige tips voor je video of animatie. Daarnaast vertellen we je waarom het belangrijk is om ook de marketing rondom een video of animatie op orde te hebben en vooral: hoe je dat doet! 

 

Oh ja…Ons hart ligt vooral bij het maken van mooie video’s en animaties en het ervoor zorgen dat deze goed vindbaar zijn voor de doelgroep door de inzet van onze videomarketing diensten. We steken onze tijd daarom het liefst in de projecten van onze klanten. Dus mocht een volgend blog even op zich laten wachten, weet dan dat we met andere mooie dingen bezig zijn. 

Social video werkt! Lees de ervaringen van 500 marketeers!
Lees in dit blog hoe marketeers video inzetten op social media, waar volgens hen de kansen liggen en wat hun tips zijn. Ontdek hoe ook jij video het beste kunt inzetten om hogere conversies te realiseren.
Lees meer
Verhoog je conversie met een goede video!
De inzet van video op landingspagina’s kan de conversieratio met wel 80% verhogen. Ontdek hoe je video het beste kunt inzetten om hogere conversies te realiseren!
Lees meer
Motion Graphics: wat zijn het & wat zijn de voordelen?
Een complex verhaal helder maken. Dat is niet zo makkelijk. Of toch wel? Ontdek in dit blog wat Motion Graphics zijn, wat de pluspunten zijn en hoe Motion Graphics verhalen begrijpbaar maken voor je doelgroep.
Lees meer
Nieuwe gratis Whitepaper: 10 Tips voor een goede video!
Een video heeft meer invloed op een kijker dan een foto of tekst. Maar, dan moet de video wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede video? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
Nieuwe gratis Whitepaper: 10 Tips voor een goede animatie!
Een animatie heeft meer invloed op een kijker dan een foto of tekst. Maar, dan moet de animatie wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede animatie? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
Hoe maak je een goede bedrijfsvideo? Download onze tips!
Een video kan veel resultaat opleveren, maar dan moet de video wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede video en waar moet je op letten? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op