Skip to main content
04 Apr 2016

10% korting op animatievideo’s

Animatievideo's worden steeds populairder. Logisch, want een animatievideo is uitermate geschikt om op een originele manier een verhaal te vertellen aan een bezoeker op je website.

Een animatievideo leent zich perfect om in een korte tijd uit te leggen hoe een dienst of product werkt. Complexe materie maak je hierdoor begrijpelijk en leuk, waardoor je de kans vergroot dat een bezoeker het product aanschaft of meer informatie aanvraagt. Bovendien straalt een animatie professionaliteit uit, waardoor de video extra zal opvallen bij de doelgroep.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede animatievideo kan bijdragen aan de verkoop van een product of dienst. Daarom hebben wij een speciale actie voor nieuwe en bestaande klanten. Laat je deze maand door ons een professionele animatievideo maken? Dan krijg je van ons 10% korting op het offertebedrag.

Wil je in aanmerking komen voor deze speciale actie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden. Deze actie is geldig tot 30 april 2016!

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!
Nieuwe website Pink Producties is live! Waarom we toe waren aan een nieuw jasje lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou om dit feestelijke moment te vieren! 
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op