Skip to main content
07 Jan 2019

Nieuwe gratis Whitepaper: 10 Tips voor een goede animatie!

Een animatie kan veel meer invloed hebben op een kijker dan een foto of tekst. Maar, dan moet de animatie wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede animatie en waar moet je op letten? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.

Download hier onze gratis Whitepaper: 10 Tips voor een goede animatie!

Een animatievideo is een leuke en effectieve manier om ingewikkelde producten en processen op een eenvoudige en doeltreffende wijze uit te leggen. Hoe gaat de ontwikkeling van een animatievideo precies in zijn werk? Ook daar hebben we een gratis Whitepaper over gemaakt. In de Whitepaper 'Hoe maken wij animatievideo's' staan de stappen omschreven die doorlopen moeten worden om tot een goede en doeltreffende animatievideo te komen.

Download hier onze gratis Whitepaper: Hoe maken wij animatie?

Wil je aan de slag met het maken van een animatie? Of heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op. 

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!
Nieuwe website Pink Producties is live! Waarom we toe waren aan een nieuw jasje lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou om dit feestelijke moment te vieren! 
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op