Skip to main content
01 Oct 2014

Actie: 4 uur gratis montage voor je video

Het maakt niet uit of je nu een bedrijfsvideo, een evenementvideo of een instructievideo laat maken. Voor al deze videoproducties duiken wij de montagestudio in. In de montagestudio wordt het beeldmateriaal kritisch bekeken en geselecteerd. De uiteindelijke videobeelden worden tijdens de montagefase gemonteerd naar een complete video zoals in het script staat uitgewerkt. 

De montagefase is dus een hele belangrijke fase. Voor de ene productie neemt de montage enkele dagen in beslag en voor de andere productie enkele weken. Dit hangt onder andere af van de omvang van de productie en de precieze wensen met betrekking tot de montage.

Laat je binnenkort een professionele video maken door Pink Producties? Dan krijg je 4 uur gratis montage cadeau! Deze actie is geldig t/m oktober 2014. Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden. 

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!
Nieuwe website Pink Producties is live! Waarom we toe waren aan een nieuw jasje lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou om dit feestelijke moment te vieren! 
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op