Skip to main content
02 Jan 2019

Hoe maak je een goede bedrijfsvideo? Download onze tips!

Bewegend beeld kan veel meer invloed hebben op een kijker dan een foto of tekst. Maar dan moet de video wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede video en waar moet je op letten? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.

Download het gratis het document 'Hoe maak je een goede video'.

Naast een gewone video kan een animatievideo ook een leuke en effectieve manier zijn om ingewikkelde producten en processen op een eenvoudige en doeltreffende wijze uit te leggen. Maar, hoe gaat de ontwikkeling van een animatievideo precies in zijn werk? In het document 'Hoe maak ik een goede animatievideo' staan de stappen omschreven die doorlopen moeten worden om tot een goede en doeltreffende animatievideo te komen.

Wil je aan de slag met het maken van een video? Laat ons portfolio je inspireren. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!
Nieuwe website Pink Producties is live! Waarom we toe waren aan een nieuw jasje lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou om dit feestelijke moment te vieren! 
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op