Skip to main content
26 Mar 2018

We richten gratis jouw YouTube-kanaal in!

YouTube is het sociale videoplatform op internet. Na Google is YouTube de meest bezochte plek waar mensen op zoek gaan naar informatie. Het is daarom belangrijk dat je jouw video op YouTube plaats. De dienst is gratis en je vergoot hiermee de kans dat je video gevonden wordt.

INRICHTEN YOUTUBE-KANAAL

Om een video op YouTube te kunnen plaatsen dien je een eigen YouTube-kanaal aan te maken. Dit kanaal kan je naar wens inrichten. Je kunt zowel de achtergrond, de titels, de beschrijvingen en labels aanpassen. Ook is het mogelijk om een eigen logo te importeren. Daarnaast kan je diverse afspeellijsten aanmaken met aanbevolen video’s. Naast eigen video’s kun je ook video’s van andere websites weergeven in het kanaal.

VIDEOSTATISTIEKEN IN YOUTUBE

Vanuit YouTube is het ook mogelijk om videostatistieken bij te houden. Per video kun je zien welke gebeurtenissen hebben bijgedragen aan de verspreiding van de video. Ook kun je zien bij welke doelgroepen en landen de video populair is. Deze statistieken zijn zeer handig om bij te houden, omdat je hierdoor nog beter kan inspelen op de behoefte van de doelgroep.

PINK PRODUCTIES RICHT JOUW YOUTUBE-KANAAL IN EN LEGT UIT HOE HET WERKT

Laat je binnenkort een professionele video maken door Pink Producties? Dan richten wij jouw YouTube-kanaal geheel naar wens in. Ook leggen wij je uit hoe je voortaan zelf je YouTube-kanaal kan bewerken en hoe je aan de slag kan met het bijhouden van de videostatistieken.

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!
Nieuwe website Pink Producties is live! Waarom we toe waren aan een nieuw jasje lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou om dit feestelijke moment te vieren! 
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op