Skip to main content
29 Feb 2016

Pink Producties bestaat 7 jaar en deelt kortingen uit!

We hebben wat te vieren. Pink Producties mag namelijk zeven kaarsjes uitblazen! In de afgelopen zeven jaar hebben we een hoop mooie bedrijfsfilms, evenementvideo's, instructievideo's en andere soorten (online) videoproducties mogen maken. Ook hebben we ons bezig gehouden met het ontwikkelen van Web TV concepten en animatievideo's in 2d en 3d. We kijken terug op een creatieve en inspirerende periode waarin we met veel verschillende klanten hebben mogen samenwerken. Deze klanten willen we dan ook graag bedanken voor het vertrouwen in Pink Producties.

Ons jubileum vieren we niet alleen met ons team, maar ook met jou. In de maand februari krijg je namelijk 10% (jubileums)korting op je offerte! Dus, wil je aan de slag met video of animatie? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en vier met ons het 7-jarig bestaan! Deze actie is geldig tot eind maart 2016, dus wees er snel bij.

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!
Nieuwe website Pink Producties is live! Waarom we toe waren aan een nieuw jasje lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou om dit feestelijke moment te vieren! 
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op