Skip to main content
23 Mar 2015

Cadeau voor onze facebook-vrienden!

Pink Producties heeft iets te vieren! We zitten aan de 1000 ‘likes’ met onze Facebook-pagina. Dit vinden we onwijs leuk! Als dank voor de ‘likes’ ontvangen onze Facebook-vrienden € 150,- korting op een video.

Door onze Facebook-pagina te ‘liken’ blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van online video. Wil je ons nieuws ook volgen via Facebook? Ga dan naar onze Facebook-pagina en klik op 'vind ik leuk'. Je komt dan ook meteen in aanmerking voor deze kortingsbon! Deze kortingsbon is geldig tot 30 juni 2013.

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!
Nieuwe website Pink Producties is live! Waarom we toe waren aan een nieuw jasje lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou om dit feestelijke moment te vieren! 
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op