Skip to main content
01 Jan 2014

Nieuwjaarsactie: 1 minuut gratis voice-over

In de maand januari hebben wij een speciale nieuwjaarsactie voor nieuwe en bestaande klanten. Laat je deze maand door ons een professionele bedrijfsvideo, evenementvideo of instructievideo maken? Dan krijg je van ons 1 minuut voice-over cadeau!

Het toevoegen van een voice-over aan een video heeft veel voordelen. Met behulp van een voice-over kan je in een korte tijd de kijker goed informeren. Een voice-over zorgt er namelijk voor dat je op een wervende en directe manier de kijker kan aanspreken met jouw specifieke boodschap. Daarnaast biedt een voice-over veel mogelijkheden om een ingewikkeld onderwerp begrijpelijk te maken. Ook vergoot het toevoegen van een voice-over aan je video de geloofwaardigheid van je product of dienst en komt het professioneel over.

Wil je in aanmerking komen voor deze speciale kerstactie? Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2014!

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!
Nieuwe website Pink Producties is live! Waarom we toe waren aan een nieuw jasje lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou om dit feestelijke moment te vieren! 
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op